maanantai 26. tammikuuta 2009

Virtaa suonissa!

En tiedä olisiko pitänyt laittaa tuohon, että virtaa suonissa vai bensaa suonissa. Noh, lopputulos näkyy yllä. Sen verran hyvin kulkee, että pitää tässä itseään jo piiskata kesää varten ja kiusata mm. Tirkkosen Jamia ;)
Treeniä tuli taas viimeviikonlopulle ihan kivasti näin kuntoilijalle, kun lauantaina tuli heitettyä noin 2 tunnin jalkalenkki ja sunnuntaina tuli ajettua pyörää 2h45 min ja päälle Scorpion Triathlonkoulun uintiseminaari, jossa uintia tuli n. 1h. Uintiseminaarissa oli varsin helpottavaa taas huomata märkäpuvun positiivinen vaikutus uintiini, eli kyllä siitä vaan tällaiselle polskuttelijalle on iso hyöty!
Tälle viikolle on luvassa vielä eilisen spinningin lisäksi tänään uintia ja juoksua, keskiviikkona pitkää pyörälenkkiä, torstaina vähän PowerPilatesta ja lihashuoltoa, perjantaina salia ja juoksua ja lauantaille ja sunnuntaille jalkalenkkiä. Lauantain ja sunnuntain lenkit mennäänkin sitten toispuolen jokkee. Mietinkin, et mistäs hitosta minä tiedän kummalla puolella pitää mennä?!
Pitää vielä mainitsemani, että maailma on oikein kirkas ja värikäs paikka; Thanks to Götti from Switzerland!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti